CZECH FOOD EXPO 2025
národní potravinářský veletrh
Otevírací doba
Čtvrtek | 15.5.2025 | 9:00 - 18:00 |
---|---|---|
Pátek | 16.5.2025 | 9:00 - 18:00 |
Sobota | 17.5.2025 | 9:00 - 18:00 |
Neděle | 18.5.2025 | 9:00 - 17:00 |
Místo konání
pavilon T1, Národní pavilon Z
Vstupní brány
hlavní brána č. 1, brána č. 2, západní brána č. 3, severní brána
Přejít na mapu >Vstupné
Druh | online / na místě |
---|---|
plné | 110 / 130 |
zlevněné | 80 / 100 |
zlevněné ZTP/P | 80 / 100 |
rodinné | 260 / 300 |
školní | xxx / 50 |
PARKOVÁNÍ
osobní auto: 150 Kč/den • dodávka: 250 Kč/den • motorka: 100 Kč/den • autobus: 250 Kč/den
Parkování je možné v čase 6:00 – 18:30 hodin. Poslední den výstavy 18. 5. 2025 do 17:30 hodin.
ČESKÉ POTRAVINY
PREZENTACE KVALITNÍCH ČESKÝCH POTRAVIN - WORKSHOPY - KUCHAŘSKÁ SHOW S PROFESIONÁLNÍMI KUCHAŘI
41 777 NÁVŠTĚVNÍKŮ / PŘES 100 VYSTAVOVATELŮ
PRO MILOVNÍKY DOBRÉHO A KVALITNÍHO JÍDLA A FANOUŠKY VAŘENÍ / 3. ročník národního potravinářského veletrhu.
Veletrh hostí potravináře z celé České republiky.
Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary nebo vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.
Veletrh CZECH FOOD EXPO probíhá paralelně s výstavou HOBBY.
2 VÝSTAVY ZA CENU 1 VSTUPENKY!

KUCHAŘSKÁ SHOW I OCHUTNÁVKY
Po celou dobu atraktivní pódiový program / 4 dny plné tematických kulinářských a kuchařských show v pavilonu T1
Kuchářské i pekařské show budou součástí doprovodného programu po celou dobu veletrhu. Své umění předvede řada vyhlášených kuchařů, cukrářů i populární tváře ze světa showbyznysu.
Záštitu udělili: Marek Výborný, ministr zemědělství; Martin Kuba, hejtman Jihočeského kraje; Dana Večeřová, prezidentka Potravinářské komory ČR; Jan Doležal, prezident Agrární komory ČR.

Fotogalerie
Program akce
10:00-17:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE: ZE STATKU |
---|---|---|
10:00-11:30 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař |
11:30-12:15 | pavilon T1 | Petr ŠÍMA, kuchař, který vařil v mnoha evropských zemích, majitel cateringové firmy, jeden z protagonistů pořadu České televize KLUCI V AKCI |
12:15-12:45 | pavilon T1 | bude doplněno |
13:00-13:45 | pavilon T1 | vyhlášení výsledků 19. ročníku soutěže CHUTNÁ HEZKY. JIHOČESKY |
14:00-14:30 | pavilon T1 | oficiální zahájení HOBBY a CZECH FOOD EXPO 2025 |
14:30-15:00 | pavilon T1 | projekt CHLEBOVÝ SOMELIÉR: Stanislav JANÍČEK, zkušený pekařský technolog, Svaz pekařů a cukrářů v ČR |
15:15-15:45 | pavilon T1 | bude doplněno |
15:45-16:30 | pavilon T1 | Petr ŠÍMA, kuchař, který vařil v mnoha evropských zemích, majitel cateringové firmy, jeden z protagonistů pořadu České televize KLUCI V AKCI |
16:30-17:30 | pavilon T1 | Miroslav DUŠEK, šéfkuchař, který obsluhoval americké prezidenty (B. Clintona a B. Obamu), slavné basketbalisty, zpěvačku Glorii Estefan nebo zpěváka Julia Iglesiase. V USA prošel kuchyněmi 21 restaurací, začínal v New Yorku |
9:15-17:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE: NA HRÁZI RYBNÍKA |
---|---|---|
9:15-9:30 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, zahájení tematického dne a Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice |
9:30-10:00 | pavilon T1 | Vojtěch VRTIŠKA, mladý a talentovaný amatérský cukrář, vítěz 3. řady populární soutěže České televize PEČE CELÁ ZEMĚ |
10:00-11:00 | pavilon T1 | Markéta HRUBEŠOVÁ, herečka, moderátorka, kuchařka a spisovatelka, ČESKÉ POLE - iniciativa společnosti makro ČR |
11:00-11:30 | pavilon T1 | Vojtěch VRTIŠKA, mladý a talentovaný amatérský cukrář, vítěz 3. řady populární soutěže České televize PEČE CELÁ ZEMĚ |
11:30-12:15 | pavilon T1 | Petr ŠÍMA, kuchař, který vařil v mnoha evropských zemích, majitel cateringové firmy, jeden z protagonistů pořadu České televize KLUCI V AKCI |
12:15-14:02 | pavilon T1 | Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb Strakonice & Restaurace Sůl a Řepa Strakonice |
14:00-14:30 | pavilon T1 | projekt CHLEBOVÝ SOMELIÉR: Stanislav JANÍČEK, zkušený pekařský technolog, Svaz pekařů a cukrářů v ČR |
14:30-15:00 | pavilon T1 | Aleš DVOŘÁK, létající sládek národního pivovaru Budějovický Budvar |
15:00-15:30 | pavilon T1 | Vojtěch VRTIŠKA, mladý a talentovaný amatérský cukrář, vítěz 3. řady populární soutěže České televize PEČE CELÁ ZEMĚ |
16:00-17:30 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař |
16:30-16:00 | pavilon T1 | Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb Strakonice & Restaurace Sůl a Řepa Strakonice |
9:15-17:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE: chutě šumavy |
---|---|---|
9:15-10:00 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař |
10:00-10:45 | pavilon T1 | Ondřej SLANINA, šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci |
10:45-11:15 | pavilon T1 | Miroslav MIKOVEC a hosté, Svaz pekařů a cukrářů v ČR |
11:15-12:00 | pavilon T1 | Ondřej SLANINA, šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci |
12:00-12:30 | pavilon T1 | Český svaz včelařů |
12:30-13:30 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař |
13:30-14:15 | pavilon T1 | Ondřej SLANINA, šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci |
14:15-14:45 | pavilon T1 | Miroslav MIKOVEC a hosté, Svaz pekařů a cukrářů v ČR |
14:45-15:30 | pavilon T1 | Ondřej SLANINA, šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci |
15:30-16:00 | pavilon T1 | Český svaz včelařů |
16:00-17:30 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař |
9:15-17:00 | pavilon T1 | TÉMA DNE: C. A K. MONARCHIE |
---|---|---|
9:15-10:00 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař |
10:00-10:45 | pavilon T1 | Ondřej SLANINA, šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci |
10:45-11:15 | pavilon T1 | Miroslav MIKOVEC a hosté, Svaz pekařů a cukrářů v ČR |
11:15-12:00 | pavilon T1 | Ondřej SLANINA, šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci |
12:00-13:30 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař |
13:30-14:15 | pavilon T1 | Ondřej SLANINA, šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci |
14:15-14:45 | pavilon T1 | Miroslav MIKOVEC a hosté, Svaz pekařů a cukrářů v ČR |
14:45-15:30 | pavilon T1 | Ondřej SLANINA, šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci |
15:30-16:00 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař |
16:00-17:00 | pavilon T1 | Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař Změna programu vyhrazena |
16:00-16:30 | pavilon T1 | Michal VOLDŘICH, Českomoravský svaz minipivovarů z.s. |