CZECH FOOD EXPO 2025

CZECH FOOD EXPO 2025

národní potravinářský veletrh

Otevírací doba

Čtvrtek 15.5.2025 9:00 - 18:00
Pátek 16.5.2025 9:00 - 18:00
Sobota 17.5.2025 9:00 - 18:00
Neděle 18.5.2025 9:00 - 17:00
Seznam vystavovatelů

Místo konání

pavilon T1, Národní pavilon Z

Vstupní brány

hlavní brána č. 1, brána č. 2, západní brána č. 3, severní brána

Přejít na mapu >

Vstupné

Druh online / na místě
plné 110 / 130
zlevněné 80 / 100
zlevněné ZTP/P 80 / 100
rodinné 260 / 300
školní xxx / 50

Podmínky pro uplatnění

PARKOVÁNÍ

osobní auto: 150 Kč/den • dodávka: 250 Kč/den • motorka: 100 Kč/den • autobus: 250 Kč/den

Parkování je možné v čase 6:00 – 18:30 hodin. Poslední den výstavy 18. 5. 2025 do 17:30 hodin.

ČESKÉ POTRAVINY

PREZENTACE KVALITNÍCH ČESKÝCH POTRAVIN - WORKSHOPY - KUCHAŘSKÁ SHOW S PROFESIONÁLNÍMI KUCHAŘI

41 777 NÁVŠTĚVNÍKŮ / PŘES 100 VYSTAVOVATELŮ


PRO MILOVNÍKY DOBRÉHO A KVALITNÍHO JÍDLA A FANOUŠKY VAŘENÍ / 3. ročník národního potravinářského veletrhu. 

Veletrh hostí potravináře z celé České republiky. 

Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary nebo vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.

Veletrh CZECH FOOD EXPO probíhá paralelně s výstavou HOBBY.

2 VÝSTAVY ZA CENU 1 VSTUPENKY!

ČESKÉ POTRAVINY

KUCHAŘSKÁ SHOW I OCHUTNÁVKY

Po celou dobu atraktivní pódiový program / 4 dny plné tematických kulinářských a kuchařských show v pavilonu T1

Kuchářské i pekařské show budou součástí doprovodného programu po celou dobu veletrhu. Své umění předvede řada vyhlášených kuchařů, cukrářů i populární tváře ze světa showbyznysu.

Záštitu udělili: Marek Výborný, ministr zemědělství; Martin Kuba, hejtman Jihočeského kraje; Dana Večeřová, prezidentka Potravinářské komory ČR; Jan Doležal, prezident Agrární komory ČR. 

KUCHAŘSKÁ SHOW I OCHUTNÁVKY

Fotogalerie

Program akce

Čtvrtek 15. 5. 2025
10:00-17:30 pavilon T1

TÉMA DNE: ZE STATKU

10:00-11:30 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
jablíčkový jarní salát, vepřové nudličky k pivu, budějovický trhanec s povidly

11:30-12:15 pavilon T1

Petr ŠÍMA, kuchař, který vařil v mnoha evropských zemích, majitel cateringové firmy, jeden z protagonistů pořadu České televize KLUCI V AKCI   

12:15-12:45 pavilon T1

bude doplněno

13:00-13:45 pavilon T1

vyhlášení výsledků 19. ročníku soutěže  CHUTNÁ HEZKY. JIHOČESKY

14:00-14:30 pavilon T1

oficiální zahájení HOBBY a CZECH FOOD EXPO 2025

14:30-15:00 pavilon T1

projekt CHLEBOVÝ SOMELIÉRStanislav JANÍČEK, zkušený pekařský technolog, Svaz pekařů a cukrářů v ČR

15:15-15:45 pavilon T1

bude doplněno

15:45-16:30 pavilon T1

Petr ŠÍMA, kuchař, který vařil v mnoha evropských zemích, majitel cateringové firmy, jeden z protagonistů pořadu České televize KLUCI V AKCI  

16:30-17:30 pavilon T1

Miroslav DUŠEK, šéfkuchař, který obsluhoval americké prezidenty  (B. Clintona a B. Obamu), slavné basketbalisty, zpěvačku Glorii Estefan nebo zpěváka Julia Iglesiase. V USA prošel kuchyněmi 21 restaurací, začínal v New Yorku
Jak chutná česká tradiční kuchyně v USA?

Pátek 16. 5. 2025
9:15-17:30 pavilon T1

TÉMA DNE: NA HRÁZI RYBNÍKA

9:15-9:30 pavilon T1

Vladimír TŮMA, zahájení tematického dne a Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice

9:30-10:00 pavilon T1

Vojtěch VRTIŠKA, mladý a talentovaný amatérský cukrář, vítěz 3. řady populární soutěže České televize PEČE CELÁ ZEMĚ

10:00-11:00 pavilon T1

Markéta HRUBEŠOVÁ, herečka, moderátorka, kuchařka a spisovatelka, ČESKÉ POLE - iniciativa společnosti makro ČR

11:00-11:30 pavilon T1

Vojtěch VRTIŠKA, mladý a talentovaný amatérský cukrář, vítěz 3. řady populární soutěže České televize PEČE CELÁ ZEMĚ

11:30-12:15 pavilon T1

Petr ŠÍMA, kuchař, který vařil v mnoha evropských zemích, majitel cateringové firmy, jeden z protagonistů pořadu České televize KLUCI V AKCI  

12:15-14:02 pavilon T1

Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb Strakonice & Restaurace Sůl a Řepa Strakonice
kuchařská show

14:00-14:30 pavilon T1

projekt CHLEBOVÝ SOMELIÉRStanislav JANÍČEK, zkušený pekařský technolog, Svaz pekařů a cukrářů v ČR

14:30-15:00 pavilon T1

Aleš DVOŘÁK, létající sládek národního pivovaru Budějovický Budvar

15:00-15:30 pavilon T1

Vojtěch VRTIŠKA, mladý a talentovaný amatérský cukrář, vítěz 3. řady populární soutěže České televize PEČE CELÁ ZEMĚ

16:00-17:30 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
kapří guláš, palačinky v karamelu a medu

16:30-16:00 pavilon T1

Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb Strakonice & Restaurace Sůl a Řepa Strakonice
kuchařská show

Sobota 17. 5. 2025
9:15-17:30 pavilon T1

TÉMA DNE: chutě šumavy

9:15-10:00 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
šumavské svačinky, bauern brodzeit

10:00-10:45 pavilon T1

Ondřej SLANINA,  šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci   & prezentace středních odborných škol v rámci iniciativy společnosti makro ČR - ČESKÉ POLE

10:45-11:15 pavilon T1

Miroslav MIKOVEC a hosté,  Svaz pekařů a cukrářů v ČR
pekařská show 

11:15-12:00 pavilon T1

Ondřej SLANINA,  šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci   & prezentace středních odborných škol v rámci iniciativy společnosti makro ČR - ČESKÉ POLE

12:00-12:30 pavilon T1

Český svaz včelařů
Pečeme Ratajský medovník

12:30-13:30 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
Budějovický trhanec s povidly

13:30-14:15 pavilon T1

Ondřej SLANINA,  šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci   & prezentace středních odborných škol v rámci iniciativy společnosti makro ČR - ČESKÉ POLE

14:15-14:45 pavilon T1

Miroslav MIKOVEC a hosté,  Svaz pekařů a cukrářů v ČR
pekařská show

14:45-15:30 pavilon T1

Ondřej SLANINA,  šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci   & prezentace středních odborných škol v rámci iniciativy společnosti makro ČR - ČESKÉ POLE

15:30-16:00 pavilon T1

Český svaz včelařů
Pečeme Ratajský medovník

16:00-17:30 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
Šumavská bramboračka, Šumavské masové dolfy

Neděle 18. 5. 2025
9:15-17:00 pavilon T1

TÉMA DNE:  C. A K. MONARCHIE

9:15-10:00 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
sýrové špecle na slanině

10:00-10:45 pavilon T1

Ondřej SLANINA,  šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci   & prezentace středních odborných škol v rámci iniciativy společnosti makro ČR - ČESKÉ POLE

10:45-11:15 pavilon T1

Miroslav MIKOVEC a hosté,  Svaz pekařů a cukrářů v ČR
pekařská show

11:15-12:00 pavilon T1

Ondřej SLANINA,  šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci   & prezentace středních odborných škol v rámci iniciativy společnosti makro ČR - ČESKÉ POLE

12:00-13:30 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
Kaisersmarn s malinami

13:30-14:15 pavilon T1

Ondřej SLANINA,  šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci   & prezentace středních odborných škol v rámci iniciativy společnosti makro ČR - ČESKÉ POLE

14:15-14:45 pavilon T1

Miroslav MIKOVEC a hosté,  Svaz pekařů a cukrářů v ČR
pekařská show

14:45-15:30 pavilon T1

Ondřej SLANINA,  šéfkuchař, restauratér a lektor kuchařských kurzů, moderátor pořadu České televize Kluci v akci   & prezentace středních odborných škol v rámci iniciativy společnosti makro ČR - ČESKÉ POLE

15:30-16:00 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
 

16:00-17:00 pavilon T1

Vladimír TŮMA, majitel gastronomické a produkční agentury, profesionální kuchař
špecle na cibulce s vepřovými výpečky

Změna programu vyhrazena

16:00-16:30 pavilon T1

Michal VOLDŘICH, Českomoravský svaz minipivovarů z.s. 
Česká pivní kultura

Pojďte s námi vystavovat!

Ing. Nikola Rotbauer

Telefon pro vystavovatele:
+420 778 454 064

Partneři akce

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Newsletter

Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte informace o našich akcích a novinkách.
Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.
Přečetl/a jsem si a chápu Zásady ochrany soukromí a cookies (GDPR) a souhlasím s přijímáním přizpůsobených komerčních sdělení Výstaviště České Budějovice a.s. prostřednictvím e-mailu.