CZECH FOOD EXPO 2023
národní potravinářský veletrh
Otevírací doba
Čtvrtek | 11.5.2023 | 9:00 - 18:00 |
---|---|---|
Pátek | 12.5.2023 | 9:00 - 18:00 |
Sobota | 13.5.2023 | 9:00 - 18:00 |
Neděle | 14.5.2023 | 9:00 - 17:00 |
Místo konání
pavilon T1
Vstupní brány
hlavní brána č. 1, brána č. 2, západní brána č. 3, severní brána
Přejít na mapu >Vstupné
Druh | online / na místě |
---|---|
plné | 130 Předprodej online: 100 Kč |
zlevněné | 90 Předprodej online: 70 Kč |
rodinné | 300 Předprodej online: 240 Kč |
Národní potravinářský veletrh
Po celou dobu atraktivní pódiový program. 4 dny plné tematických kulinářských a kuchařských show v pavilonu T1.V sobotu kuchařská show šéfkuchaře Luboše Rychvalského, který je tváří rubriky Beze ztrát v pořadu Receptář prima nápadů.
Jak omezit plýtvání potravin?
Inspirujte se v bezezbytkovém zpracování potravin (zero waste) v kuchařské show Luboše Rychvalského.
V neděli show s účastníky MasterChef Česko Pepou Nemravou a Viki.
Hlavní mediální partner výstavy HOBBY je
speciální host: šéfkuchař a moderátor Ondřej Slanina
Po celou sobotu bude vařit na pódiu v pavilonu T1 výhradně z kvalitních českých surovin.Ondřej Slanina je člen Pražského kulinářského týmu.
Od září 2005 uvádí v České televizi kulinářský pořad Kluci v akci.
- majitel a lektor školy vaření Hungry town
- 2. místo Kuchař roku České republiky 2013 a řada dalších ocenění
PŘIJĎTE OCHUTNAT JÍDLO OD PROFESIONÁLNÍHO VYHLÁŠENÉHO ŠÉFKUCHAŘE!
Paralelně s výstavou HOBBY
Během veletrhu bude možné ochutnat i koupit tradiční i netradiční české potraviny. V nabídce budou například mléčné, masné výrobky i sladkosti. Představí se pivovary, lihovary a vinařství.V rámci veletrhu proběhne 10. ročník FARMÁŘSKÉ BURZY - vzdělávací a inspirující seminář zemědělských výrobců, producentů a prodejců regionálních potravin. Pořádá Regionální agrární komora Jihočeského kraje. Vstup pouze pro registrované účastníky na https://www.rakjk.cz/calendar u příslušné akce.
V pátek budou v pavilonu T1 slavnostně vyhlášeni vítězové 17. ročníku soutěže Chutná hezky. Jihočesky.
Letošní ročník soutěže, která je jedním z nástrojů stejnojmenného projektu realizovaného Regionální agrární komorou Jihočeského kraje, za podpory Jihočeského kraje, přilákal k účasti 51 výrobců regionálních potravin. Ti přihlásili do dvanácti kategorií 156 produktů. Slavnostní událost odhalí seznam těch nejúspěšnějších, kteří nově získávají právo užívat značku CHutná hezky. Jihočesky. Mnozí jihočeští zemědělci a potravináři, zapojení do projektu, nabídnou návštěvníkům výstavy CZECH FOOD EXPO své produkty k ochutnání i ke koupi v rámci farmářského „minitrhu“ nebo v solitérních expozicích www.chutnahezkyjihocesky.cz.
Záštitu nad veletrhem Czech Food Expo převzali ministr zemědělství Zdeněk Nekula, Asociace krajů ČR, Potravinářská komora ČR a Agrární komora ČR.
Program akce
10:30-11:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE - kuchařská show: ČESKÁ KUCHYNĚ A SVĚT Cestování s vařečkou - Vladimír Tůma, kuchař, gastroprofesionál a ředitel Gastrofestu |
---|---|---|
11:30-12:00 | pavilon T1 | Miroslav Dušek - kuchař, který vařil pro 3 americké prezidenty i zpěvačku Gloria Estefan |
12:00-13:00 | pavilon T1 | O PIVU Z BUDVARU Aleš Dvořák - sládek národního pivovaru Budějovický Budvar |
13:00-14:00 | pavilon T1 | Miroslav Dušek - kuchař, který vařil pro 3 americké prezidenty i zpěvačku Gloria Estefan |
14:00-14:45 | pavilon T1 | Jan Janečka - kuchař Hotel Element, restaurace Stodola Lipno |
14:45-15:00 | pavilon T1 | INICIATIVA ČESKÉ POLE Martin Čivrný - vedoucí komunikace společnosti makro ČR
|
15:00-16:00 | pavilon T1 | Slavnostní zahájení 1. ročníku CZECH FOOD EXPO |
16:00-17:00 | pavilon T1 | Miroslav Dušek - kuchař, který vařil pro 3 americké prezidenty i zpěvačku Gloria Estefan |
17:00-18:00 | pavilon T1 | Cestování s vařečkou - Vladimír Tůma, kuchař, gastroprofesionál a ředitel Gastrofestu |
10:00-11:00 | pavilon T1 | TÉMA DNE - kuchařská show: NA HRÁZI RYBNÍKA Tomáš Homolka - kuchař z restaurace Slovanský dům, Kaplice |
---|---|---|
11:00-12:00 | pavilon T1 | Vladimír Tůma - kuchař, gastroprofesionál a ředitel Gastrofestu |
12:00-12:30 | pavilon T1 | Tomáš Homolka - šéfkuchař na volné noze |
12:30-13:00 | pavilon T1 | UMÍME TO BEZ LEPKU PhDr. Karel Jahoda, výkonný ředitel Asociace školních jídelen ČR, představení projektu |
13:00-15:00 | pavilon T1 | Vyhlášení výsledků 17. ročníku soutěže CHUTNÁ HEZKY.JIHOČESKY |
14:00-15:00 | pavilon T1 | Tomáš Homolka - šéfkuchař na volné noze |
15:00-16:00 | pavilon T1 | Vladimír Tůma - kuchař, gastroprofesionál a ředitel Gastrofestu |
16:00-18:00 | pavilon T1 | Tomáš Homolka - šéfkuchař na volné noze |
9:30-17:00 | plocha mezi Národním pavilonem Z a pavilonem T1 | show šéfkuchaře Luboše Rychvalského - tváře rubriky Beze ztrát v pořadu Receptář prima nápadů TV Prima |
---|---|---|
10:00-11:00 | pavilon T1 | TÉMA DNE - kuchařská show: U NÁS NA STATKU Ondřej Slanina - kuchař, moderátor pořadu Kluci v akci |
11:00-12:00 | pavilon T1 | Tomáš Homolka - šéfkuchař na volné noze |
12:00-13:00 | pavilon T1 | Vladimír Tůma - kuchař, gastroprofesionál a ředitel Gastrofestu |
13:00-14:00 | pavilon T1 | Ondřej Slanina - kuchař, moderátor pořadu Kluci v akci |
14:00-15:00 | pavilon T1 | Tomáš Homolka - šéfkuchař na volné noze |
15:00-16:00 | pavilon T1 | Ondřej Slanina - kuchař, moderátor pořadu Kluci v akci |
16:00-18:00 | pavilon T1 | Tomáš Homolka - šéfkuchař na volné noze |
10:00-11:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE - kuchařská show: Z JIHOČESKÝCH ZÁMKŮ - původní recepty ze zámecké kuchyně knížecí rodiny Schwarzenbergů ČESKÉ POTRAVINY A JEJICH KVALITA - panelová diskuze doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Jihočeská univerzita |
---|---|---|
11:30-12:00 | pavilon T1 | Pepa Nemrava & Viktorie Hrazdílková - účastníci MasterChef Česko |
12:00-13:00 | pavilon T1 | Miroslav Dušek - kuchař, který vařil pro 2 americké prezidenty i zpěvačku Gloria Estefan |
13:00-14:00 | pavilon T1 | Pepa Nemrava & Viktorie Hrazdílková - účastníci MasterChef Česko |
14:00-15:00 | pavilon T1 | Miroslav Dušek - kuchař, který vařil pro 2 americké prezidenty i zpěvačku Gloria Estefan |
15:00-16:00 | pavilon T1 | Vladimír Tůma - kuchař, gastroprofesionál a ředitel Gastrofestu |
16:00-17:00 | pavilon T1 | Miroslav Dušek - kuchař, který vařil pro 2 americké prezidenty i zpěvačku Gloria Estefan Změna programu vyhrazena. |